Craftstaden Oskarshamn VS His/Mais 4-3
Lång resa, väldigt lång resa till Oskarshamn på bortaplan. Men till slut hittade vi ju som alltid till matcharenan. Ovissheten med vem som skulle stå i mål var stor, då vår förste målvakt Andreas Murren ringt återbud för förkylning och reserv målvakten saknades på en resa ute i Europa. Men till slut blev det Josef Olofsgård direkt hämtad från P12. Jag tror nog han gjorde sitt livs match.

Första perioden var en katastrof från vår sida. Dålig koncentration och värdelöst spel över huvudtaget. Manager Filip och den inhyrde Johan var minst sagt bedrövade i första period pausen. Men efter ett rejält snack på nästintill utskällning spelar vi vårt livs innebandy. Man kan säga att nu ville vi verkligen vinna. Det var allt eller inget! Henke gjorde säsongens bäste match och var nog en av plannens giganter. Christian Zedig nätade tillsamans med Krille och Henke. Men andra spelare som Lulle och Erik hade också möjligheter men stolparna var i väggen. Krille borde också nog fåt straff när han hade fri läge med bara målburen när målvakten fäller han. Fri slag 7m ifrån! VA..? Vissa saker kommer man aldrig att begripa sig på med innebandy. Axel han var... han.... han var helt enkel ganska cool idag. Skrot-Anton var bland de komiska inslagen. Men han hade bud på mål som inte kom. Emil Hermansson visar allround kvaliteter.
Vi var det bättre laget. Helt klart! Oskarshamn var skärrade och nervösa. De förväntade sig en enkel resa. Men vi gav dem en tur och retur till Kairo.

Filip Johansson 070 268 92 20

His/Mais VS IF Ariel 1-5
Det var inget fel på His/Mais självförtroende inför matchen. De unga Talangerna Jesper Lockström & Oskar Stejdahl fick återigen chansen, + att His/mais hade ett nyförvärv till matchen vid namn Emil Sjöqvist, som nog kanske var hemma lagets bäste spelare. Den dagen krönte han också med en 2min utvisning ;-).

Men själva matchen då? Jo, allt som vi sa som vi inte skulle göra gjorde vi ändå. För mycket tjafs på domaren & för mycket klagande på sånt runt omkring som inte har med innebandy att göra. Vilket inkluderar för många tankar & för mycket fokus på annat. Det enda man ska behöva koncentrera sig på i innebandy är den lille vita bollen och motståndarnas fyrkantiga mål.

Matchen präglades återigen av för många utvisningar. Hela första perioden var en enda stor förlust för oss, då vi till och med för fjärde matchen i rad tvingades spela med tre man på plan. Den Första perioden slet sönder våra kedjor på grund av dessa utvisningar.

Vi har fåt alldeles för många utvisninga i laget. Vi har över 30 utvisningsminuter på fyra matcher. Det enda positiva är att vi endast har släppt in två mål under dessa. Men vårt anfallspel havererar på grund av utvisningarna. Vi skapar inte tillräckligt mycket framåt som jag ville.

Matchen mot Vimmerby blir den 22 November kl 14.00 (Lördag). "Samling 12.45 Ainas Kiosk."
Den skulle ha spelats nästa helg. Men på grund av att P14 är året många konfirmerar sig har många matcher nu tyvärr innan säsongen startade nu flyttas om. Det har varit väldigt rörigt i våran serie men nu har jag kollat med många tränare och om inget kommer i mellan så är spelschemat nästintill perfeckt. MVH Filip med respons av tränarna.

PS: Helst ska ju schemat vi gjort upp med körning gälla om det går (Gäller alla flyttade matcher). Men är det nånting så vet ni vart ni har mig, 070 268 92 20. MVH Filip

His/Mais P14 plockade upp juniorer
Den 19 Oktober reste His/Mais P14 lag till Hultsfred med ett stukat lag. Konfirmation, sjukdomar och skador gjorde att manager Filip valde att bjuda med de två unga talangerna Jesper lockström och Oskar Stejdahl. Genomförandet av matchen var helt okej! Vi ledde matchen med 2-1 efter två perioder. Men i dem sista fem min kollapsar laget fullständigt. Misstagen började från anfallet och avslutades i ett baklängesmål. 2-2 blev ett faktum! Efter det så vet jag inte riktigt vad som hände. Dem sista fem minuterna började lagets utvisningar som varit frånvarande denna match komma tillbaks. Det blev spel 5 mot tre och vi släpper in ett tredje mål, vilket blev slutresultatet (2-3 Förlust). Andreas Murren gjorde återigen för tredje gången en felfri match. De unga talangerna som var med Jesper och Oskar var helt enkelt fenomenala. Jesper gjorde en assist och Oskar blev matchens lirare. Men det schablades lite för mycket i försvaret och ibland var lagets rörelse lite stillastående. Mycket klagande på domaren. Javisst ingen var nöjd med honom! Men det får inte gå ut över spelet.
PS: Roligt att det var så många föräldrar som ville var amed och se ;-)

Till alla Hjältevad, Mariannelundare, Ingatorpare & Bruzaholmare m.m Gå in på sponsorhuset nedan. Gå till Topplistan och tryck på företaget Cint som ligger 1a. Detta företag jobbar med marknadsundersökningar och ni kommer att få en mail varje månad som ni svarar på med olika frågor.På detta sätt så kommer våran förening tjäna mycket pengar./ Styrelsen