Vinst igen!!!

Härlig match 4-1 mot Ariel. En ganska tight match men vi håller tempot uppe och spelet är mestadels på motståndarsidans planhalva. Ariel är väl dock det lag som spelmässigt är mest jämna med oss.

1-0 tråcklades in i första perioden. I den andra utökades ledningen till både 2-0 och 3-0. Tempot var högt men vi fick inte riktigt den ro så att det egna spelet kom igång. Mycket riv och slit och brytningar.

I den tredje perioden flyttar Ariel upp sitt spel och ligger på ordentligt och får också in ett reduceringsmål. De provar med att ta ut sin målvakt vilket resulterar i 4-1 för oss. Vi behåller ställningen i toppen av vår lilla serie. Skönt tjejer!!

Målskyttar HISMAIS Alicia Tälth, Ida Bergvall, Tove Werner och Elin Tapper.

081204 - Filmkväll måndag 8/12 istället för träning!
Vi träffas hemma hos Lena och Alex på Mogatan 7 i Mariannelund på måndag 8/12 kl 17.30 och tittar på film. Glöm inte att ta med någon bra film så röstar vi om vilken vi ska se! Ta även med något gott att äta till filmen (ät middag hemma innan). Vi håller på till ca 20.00-20.30.

Hej alla supporterföräldrar. Nu har vi börjat fylla Scandic Crown i Göteborg 031-7515100 :) till Gothia cup 2-6 Jan 09. Följ med du/ni också för hejja på innebandytjejjerna & få en oförglömlig resa. Ca pris för ett dubbelrum är 730:-/natten.

Vinst över Ankarsrum

Idag söndag mötte våra tjejer ett serieledande Ankarsum hemma i Furulundshallen. Ankarsrum hade vunnit båda sina matcher i stor stil innan.

16 tjejer var med i truppen, alltså tre hela femmor. Redan från start var vi på tårna och jobbade och slet. Efter första perioden stod det 1-0 till oss men det kunde lika gärna varit fler mål så mycket chanser hade vi. 2-0 kom in i andra perioden, en period som spelmässigt var något jämnare mellan lagen men Ankarsrums målvakt storspelade genom hela matchen. I tredje perioden kom slutligen 3-0 målet och nu började det kännas som att vinsten var nära men vi brukar tappa i slutet så inget var klart.
Trots utvisning för oss med ca tre minuter kvar, lyckades spelet hela vägen.
Det var en skön vinst och ALLA, precis ALLA i laget ska ha stora plus för sin insats idag.

HÄRLIGT TJEJER

Målskyttar för HISMAIS: Alexandra Strömberg, Ewelina Norrwie och Sandra Svahn.

Vinst mot Craftstaden
I söndags tidigt begav sig laget mot Oskarshamn för att spela match. Redan kl 9 började vi spela och det var en tajt match redan från start.
Craftstaden ledde med 1-0 efter första perioden då vi varit lite tveksamma och röriga i spelet men från start i andra perioden började tjejerna komma igång och snart satt kvitteringen. Det resultatet höll i sig periodpausen ut men övertaget hade HISMAIS men bollen ville inte in.

I början av tredje perioden tryckte vi på ordentligt och både 1-2 och 1-3 kom i rask följd. Våra tjejer höll uppe spelet men Craftstaden ökade tempot och pressade på så i andra halvan av perioden hade de reducerat till 2-3. Ett massivt tryck mot vårt mål uppstod de sista minuterna men vi lyckades hålla dem och bollen ifrån oss.
en tät match med mycket vilja, skönt med seger efter förra säsongens alla konstiga uddamålsförluster.

Målskyttar för HISMAIS Elin Tapper 2 och Alexandra Strömberg 1

Nytt körschema pga ändrad match, skriv ut

Premiärmatchen är över
ARIEL-HISMAIS 4-4
Idag spelade vi premiärmatch mot IF Ariel. Nog hade de flesta inklusive ledare, en hel del premiärnerver inför matchen. Redan från start var det en match med mycket riv och slit. Vårt fina spel fick vi sällan fram utan vi blev söndertuggade av ettriga Arielspelare.
HISMAIS tog dock ledningen men direkt efter andra periodens start kvitterade Ariel. Strax efter tog vi dock ledningen igen. Det blev sedan 2-2 innan tjejerna vandrade vidare till 4-2.
In i den tredje perioden fortsatte våra tjejer att pressa på och det hängde flera mål i luften. Det var skott i ribban, strax utanför m.m. Ariel började sedan in i tredje perioden att forcera hårt framåt. Det blev tuffare och fulare spel. 4-3 kom vid frislag och sedan satte Ariel 4-4 mål som blev bortdömt pga slag på målvakten (Matilda) som låg ner. När det endast återstår 2 sekunder av matchen sätter dock Ariel det riktiga 4-4 målet. Det kändes som en förlust.
HISMAIS tjejerna gjorde en mycket bra match mot ett fysiskt starkt lag som ibland tenderade till lite väl tuffhet men de får akta sig för nu är vi på gång!!!!
Målskytt för HISMAIS var Linnéa Melkeraaen 2, Elin Tapper 1 och Frida Johansson 1.

Till alla Hjältevad, Mariannelundare, Ingatorpare & Bruzaholmare m.m Gå in på sponsorhuset nedan. Gå till Topplistan och tryck på företaget Cint som ligger 1a. Detta företag jobbar med marknadsundersökningar och ni kommer att få en mail varje månad som ni svarar på med olika frågor.På detta sätt så kommer våran förening tjäna mycket pengar./ Styrelsen